Selecteer een pagina

Onze Diensten

Onze Diensten

Onderscheidend vermogen in persoonlijke service.

Systeembeheer

Onderhouden van de IT infrastructuur zorgt voor een storingvrije werkplek. Beheer uitbesteden zorgt daarom op zijn beurt voor kostenbesparing.

PRIVATE CLOUD

Uw eigen, geheel naar wens te configureren, afgeschermde infrastuctuur in de Cloud. Maandelijks stelt het u in staat capaciteit op- en af te stellen.

ICT Advies

Het beste advies op maat voor ieder. Wij zorgen ervoor dat enkel de beste adviezen uitgebracht worden, welke past bij uw organisatie.

VOIP Internet telefonie

Bellen via internet zorgt al snel voor een kostenreductie tot wel 80%. Met de talloze modelijkheden van VoIP zijn er geen beperkingen meer te bedenken.

Domeinregistratie

Uw bedrijfsmatige en/ of persoonlijke domeinnaam kunt u onderbrengen bij ITventure.nl. Wij geven u onbeperkte toegang tot het beheer van domeinnamen.

Managed anti virus

Zorgenloos gebruik maken van uw computer en/ of servers met managed anti virus wordt makkelijk gemaakt. Wij nemen de beveiliging van uw systeem uit handen.

Netwerkbeheer

Regulier netwerkcomponenten controleren en in optimale conditie houden zorgt al voor de basis van digitale beveiliging van uw bedrijfsnetwerk.

Public Cloud

Oneindige schaalbaarheid met Office 365. De meest interessante ICT oplossing voor de ZZP’er en of startende ondernemers welke altijd en overal wil werken.

Online Backup

Dagelijks, geautomatiseerd back-up’s maken van al uw zakelijke documenten en e-mail zorgt bij diefstal, crash of een virus infectie voor opluchting.

Cyber Security Scan

Voorkomen is beter dan genezen. Door frequent een Cyber Security Scan uit te laten voeren kunnen ongewenste “data-lekken” vroegtijdig gesloten worden.

Webhosting

Onze webservers zijn voorzien van SSD opslag voor dé beste prestaties. Wij hebben naast SSD opslag onze servers geoptimaliseerd voor oa. WordPress websites.

IP Camera beveiliging

Bedrijfpand of woning beveiligen met camera’s? Kies voor IP Cloud camera beveiliging. Overal ter wereld via het internet toegang tot de camera’s en opnames.

Als u een visie heeft zullen wij u helpen om het in werkelijkheid te brengen

Private & Public
Cloud

Public en Private Cloud stelt u in staat om maandelijks de capaciteit op- of af te schalen. Heeft u tijdelijk een evenement waardoor u veel bezoekers op uw website verwacht of heeft u tijdelijk extra personeel? Op en – afschalen wordt zo heel gemakkelijk gemaakt.

Public Cloud
De letterlijke betekenins van Public Cloud is een infrastructuur die voor meer dan een organisatie geleverd wordt. Microsoft Office 365 is daar een goed voorbeeld voor, deze dienst wordt afgeschermd beschikbaar gesteld voor oranisaties op servers waarop ook andere organisaties actief zijn. 

Bij een Public Cloud hebben enkel uw medewerkers toegang tot gegevens van uw organisatie, wel kan het zo zijn dat de gegevens op meedere servers wereldwijd verspreid staan.

Private Cloud
Bij een Private Cloud zegt de benaming al voldoende, de infrastructuur is opgzet en ingericht voor één organisatie op de daarvoor gereserveerde capaciteit. Met Private Cloud valt het beheer en de ondersteuning in handen van uw eigen organisatie of een derde partij, zoals ITventure.nl.

Tijdelijk extra capaciteit of rekenkracht nodig voor verwachte drukte of extra personeel is in geval van een Private Cloud geen enkel punt. Maandelijks kunt u op- en afschalen wat tot kostenbesparing kan leiden.

Burgemeester van Eijklaan 121
2254 BJ - Voorschoten

KVK: 65267923

hallo@itventure.nl

071 528 8080