(Online) Backup

(Online) Backup

Ruim 70% van de kleine en middelgrote ondernemingen maken geen of niet dagelijks een back-up. Dit kan fataal zijn bij diefstal, waterschade, brand of een computer crash. Dagelijks een back-up maken kost veel tijd en tijd is geld. Online Backup is hiervoor de meest geschikte oplossing, u hoeft nooit meer om te kijken naar de back-up, alleen als het nodig is.

Online Backup

Met Online Backup worden uw bestanden versleuteld opgeslagen op servers in meerdere datacenters, in de EU. Uw bestanden worden op uw PC voorbereid, versleuteld en over het internet verzonden naar goed beveiligde servers in datacenters. Door minimaal dagelijks één volledige back-up te maken voorkomt u met uw organisatie dat er een grote hoeveelheid data verloren gaat bij diefstal, brand, waterschade, virus infectie of crash.

Beveiligde opslag

Uw bestanden worden versleuteld met een door de overheid geaccepteerde encryptie methode. Encryptie van uw bestanden gebeurt met AES-256 en wordt in beveiligde datacenters opgeslagen met minimaal een SSAE-16 certificering.

Veilig & Goedkoop

Na bovenstaande denkt u vast dat Online Back-up niet te betalen is? Nou, dat is eigenlijk niet zo. Voor Online Back-up via ITventure.nl betaalt u per maand, per GB. De prijs per GB start al vanaf € 0,45 per maand.

CONTACT US

Wij zijn telefonisch en per e-mail goed bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij vanaf 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Telefonisch zijn wij bereikbaar via: 071 528 80 80 en per e-mail op: info@itventure.nl

Kvk: 65267923
BTW: NL205559311B01
Bank: NL24 KNAB 0255282133

Op al onze communcatie, aanbiedingen, werkzaamheden en geleverde producten en/of diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

10 + 2 =